joi, 30 septembrie 2010

Top 10 - Cele mai ciudate limuzine din lume



Designerii, serviciile de limuzina si producatorii de autoturisme vor sa impresioneze prin eleganta si rafinament. O plimbare cu limuzina poate fi intotdeauna o adevarata aventura. Poti opta pentru una foarte eleganta si delicata, insa poti merge si cu una sport, care iti va oferi o mai mare incredere in propria persoana.
Toate Topurile  va ofera ocazia de a face o plimbare virtuala cu cele mai ciudate limuzine din lume.


10. Limuzina Hummer Roz

Aceasta este perfecta pentru orice femeie pentru ca nu are imaginea serioasa pe care o au in general limuzinele. Este dotata cu trei televizoare. Interiorul este tot facut din piele roz. Este masina perfecta petru ca fetele sa petreaca o seara in oras.



9. Cea mai lunga limuzina din lume

Aceasta limuzina este cea mai lunga din lume avand 30 de metri. Este dotata cu 26 de anvelope, cateva paturi, o piscina si un jacuzzi.



8. Dual-nosed Escalade Limousine

Va doriti sa va plimbati cu limuzina si in acelasi timp sa aveti partea de o senzatie unica? Cu Dual-nosed Escalade Limousine aveti ocazia perfecta.



7. Limuzina Prius

Limuzina Prius are sase usi si zece locuri. A fost proiectata de un canadian si se pare ca a facut o treaba foarte buna.



6. KAZ, limuzina electrica

Pentru a face aceasta limuzina a fost nevoie de cinci ani, insa ceea ce a rezultat a aratat ca asteptarea a meritat. Are sase motoare care alimenteaza limuzina pe sase roti, potrivita pentru oricine vrea sa prinda un record de viteza in cateva secunde.



5. Limuzina Skoda

V-ati gandit vreodata ca o veche masina poate ajunge o limuzina? Impatimitii masinilor vechi pot face o plimbare de vis cu acest autovehicul.



4. Limuzina Corvette masoara sapte metri, dar atunci cand te plimbi cu ea ai toate sansele sa crezi ca esti intr-o naveta spatiala.



3. Limuzina Mini

Este o adevarata placere sa te plimbi cu un Mini Cooper, insa cum te-ai simtit intr-o limuzina Mini? 



2. Daca pleci la plimbare intr-o limuzina precum cea de mai jos, numita Limuzina Monstru, sigur vei avea parte de o adevarata aventura. Vei vedea toata lumea de la inaltime si in mod sigur vei atrage toate privirile.



1. Pentru alte senzatii placute traite intr-o limuzina poti alege unul dintre exemplarele de mai jos.






Blog Widget by LinkWithin

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails