luni, 27 septembrie 2010

Top 10 - Cele mai scumpe hoteluri din lume





In materie de lux sunt cele mai bune, de aceea toti miliardarii lumii nu se gandesc prea mult la cat costa o noapte de cazare la aceste hoteluri, petrecand cateva zile de odihna in vederea pregatirii viitoarelor planuri de afaceri. Franta, SUA, Emiratele Arabe, Grecia sunt unele dintre putinele tari care au plasate astfel de hoteluri mult prea scumpe pentru cetatenii de rand. 

10. Suite Imperial din Park Hyatt, Paris - Franta

Este un apartament de 200 de metri patrati din zona exclusivista a capitalei Frantei, cu un balcon de 60 de metri patrati, cu vedere spre Rue de la Paix. Dispune de cele mai avansate tehnologii in materie de servicii de hotelerie, internet de maxima viteza si spa individual. O noapte aici costa 15.500 $.
















9. Royal Suite din hotelul Four Seasons George V, Paris - Franta 

Dalele si cada sunt de marmura in acest hotel, si este decorat cu piese antice de mobilier si tapiserie datand din secolele XVIII si XIX. Tariful pe noapte la acest hotel este de 16.000 $ . 



8. Suite Imperial din Hotelul Ritz, Paris - Franta 

Camera principala este o replica a camerei din Palatul Versailles al Mariei Antoaneta. O noapte aici costa 17.500 $ iar pe culoarele sale au trecut membri ai familiei Windsor (casa regala britanica), sahul Iranului si scriitori precum Francis Scott Fitzgerald si Ernest Hemnigway. Unii prefera sa se cazeze si la CoCo Channel Suite, camera unde regina modei a locuit timp de 37 de ani. 































7. Royal Suite din hotelul Burj Al Arab, Dubai (EAU). 

O noapte costa 18.000 $ si cei care se cazeaza aici au la dispozitie un heliport, transfer in oras cu un Rolls Royce si acces la restaurantul submarin. Hotelul este construit pe o insula artificiala, are o inaltime de 321 m, si este singurul din lume inclus la categoria 7 stele. 


























6. Suite Presidencial, apartament de lux din Hotel Plaza, New York (SUA)

Are 7 camere, 7 bai, biblioteca si doua saloane, pe langa alte comoditati pe care le ofera aceasta locatie de lux care are un pret de 22.000 $ pe noapte. 



































5. Bridge Suite din hotelul Atlantis, Bahamas .

Pretul pe noapte este de 25.000 $. Camerele sunt situate deasupra podului care face legatura intre cele doua turnuri ale acestui hotel exclusivist. Vedeta de televiziune Oprah Winfrey si regretatul rege al muzicii pop, Michael Jackson, au fost oaspeti ai acestor locuri. 














4. Royal Penthouse Suite, apartament din President Wilson Hotel, Geneva - Elvetia

Ultimul etaj al hotelului este rezervat exclusiv acestui apartament. Are 4 camere cu capacitate de 40 de vizitatori iar pretul pe noapte este de 33.000 $ . 
















3. Try Warner Penthouse, apartament de lux din hotelul Four Seasons, New York -SUA

Cine plateste 34.000 $ pe noapte, poate sta la acest luxurios hotel si are la dispozitie o limuzina Rolls Royce pentru deplasarile prin oras, sau un Maybach aferent. Serviciul include un asistent personal 24 de ore pe zi. 

























2. Hugh Hefner Sky Villa, la Palms Casino Resort, Las Vegas - SUA 

O noapte in aceasta locatie exclusivista costa 40.000 $. Clientul are la dispozitie un jacuzzi care a costat 700.000 $, un pat care se invarte 360 de grade cu vedere spre oras, si in cel mai bun caz , o petrecere supriza cu miliardarul revistei Playboy, insotit de iepurasele sale. 

































1. Pe primul loc se afla complexul Royal Villa din cadrul Grand Resort Lagosini, Atena - Grecia

Doua piscine privata, una in interiorul vilei si alta exterioara, plaja, bucatar-sef, limuzine personale, pianist privat si alte luxuri care fac ca o noapte petrecuta in aceasta locatie pentru bogatasi sa coste 50.000 $ . 




























Blog Widget by LinkWithin

1 comentarii:

Anonim spunea...

foarte tare ... :D

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails