miercuri, 29 septembrie 2010

Top 10 - Cele mai ciudate animale cu doua capete



Toata lumea se gandeste in general la un top al celor mai ciudate animale (va urma si acesta), dar probabil putini se gandesc la un top cu cele mai ciudate animale cu doua capete. Urmatoarele fotografii pot fi socante, urmariti-le cu atentie ! . 

10. Pestele cu doua capete


Acest peste a fost pescuit din Lacul Athabasca (Canada) si are doua guri, una sub alta.
9. Lacusta cu doua capete


Aceasta fotografie a fost facuta intr-o veche plantatie de cafea din Columbia. Ce frumoasa lacusta!
8. Mielul cu doua capete


Acest miel cu doua capete nascut in Islanda i-a socat pe expertii de animale din toata lumea. Mielul a supravietuit noptii in care s-a nascut, dar, din pacate, a trebuit sa fie sacrificat, pentru ca medicii veterinari si-au dat seama ca n-ar fi reusit sa traiasca.
7. Vaca cu doua capete
Aceasta vaca cu doua capete s-a nascut in Virginia, SUA. Ea are trei perechi de dinti, doua falci interioare, doua limbi, dar un singur bot; doua perechi de nari, o singura deschizatura ce are in interior doi ochi. Vaca ciudata s-a nascut in urma unei inseminari artificiale, cu scopul de a rezulta cea mai buna rasa posibila. Iata unde pot duce experimentele genetice!
6. Crocodilul cu doua capete


Aceasta pereche de crocodili gemeni siamezi a fost gasita în anul 2001 intr-o ferma de crocodili din Thailanda.
5. Broasca testoasa cu 2 capete


Aceasta broasca testoasa cu 2 capete a fost gasită intr-un magazin de animale din Florida (SUA). Ea are nevoie de o atentie speciala, fiecare cap trebuind sa fie hranit manual, intrucat cele doua capete s-ar lupta intre ele.
4. Sarpele cu 2 capete


Acest sarpe cu 2 capete, care este un piton, a fost descoperit intr-o gradina zoologica din Colombo, Sri Lanka. Ambele capete opereaza independent si au abilitatea de a manca. Sarpele masoară 25 de inch si are capacitatea de a-si folosi capul drept pentru a-si controla miscarile.
3. Porcul cu 2 capete


Nascut in China, în 2007, tocmai în anul chinezesc al porcului, aparitia pe lume a acestuia a fost vazută de catre fermierii chinezi ca o binecuvantare si ca un simbol al fertilitatii. Acest porc are 2 guri şi 4 ochi.
2. Soparla cu 2 capete


Aceasta soparlă cu 2 capete, gasită în 2008, are cam 10 cm lungime si se poate misca foarte incet.
1. Pisica cu doua capete


Aceasta felina cu doua capete s-a nascut la Clinica Veterinara Swan din Perth, Australia, atunci cand mama ei a suferit complicatii în timpul nasterii. Pisica nu poate manca decat cu o singura gura, desi, atunci cand miauna, ambele capete o fac. Pisica cu doua capete este foarte rara, nascandu-se doar doar o dată la un milion de exemplare.

Blog Widget by LinkWithin

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails