luni, 27 septembrie 2010

Top 10 - Cele mai ciudate hobby-uri



Credeai ca pescuitul, cititul, ascultatul muzicii sunt hobby-uri pe care toti le fac, sau tuturor le plac? Ei bine, te-ai inselat. Sunt oameni care hobby-uri la care nici macar nu te gandeai ca exista. Pentru a-ti potoli curiozitatea despre ele va invit sa cititi urmatorul top.



10. Crosetarea sanilor
 Audrei Horncastle, o femeie de 84 de ani din Marea Britanie, a crosetat peste 100 de sani in trei ani.



9. Datul in roller coaster 
 Un barbat de 78 de ani s-a dat intr-un roller coaster din Pittsburgh de 90 de ori intr-o zi, ajungand la 4000 de “calatorii” pe parcursul vietii.



8. Vopsitul cainilor 
 Aceasta “activitate” a crescut cu 500% intre anii 1999 si 2008.



7. Datul in judecata 
 Jonathan Lee Riches a intrat in Cartea Recordurilor pentru ca a intentat cele mai multe procese, inclusiv unul impotriva angajatilor Cartii Recordurilor. Acum este incarcerat intr-o inchisoare federala din Kentucky.



6. Tatuarea vehiculelor 
 Li Zongxiong, un pensionar taiwanez in varsta de 71 de ani, si-a acoperit toate cele patru vehicule cu texte buddhiste.



5. Colectionarea pastilelor de ecstasy 
 Un olandez si-a petrecut 20 de ani din viata colectionand astfel de pastile. In 2009 ajunsese la 2400 de bucati, inclusiv 40 otravitoare, insa colectia i-a fost furata.



4. Imitatul vacilor 
 Austion Siok, in varsta de 10 de ani, este expert. A castigat un concurs specific, reusind sa-i invinga pe ceilalti 80 de concurenti.



3. Oferirea de 10 dolari strainilor 
 Reed Sandridge si-a pierdut slujba anul trecut si a inceput sa fie preocupat de o noua activitate: daruieste cate 10 dolari oricarei persoane care pare ca ar avea nevoie de bani.



2. Aparitia in spatele reporterilor 
 Paul Yarrow din Londra devine activ de fiecare data cand apare un car de stiri.



1. Joaca de-a mortul 
 Chuck Lamb, in varsta de 47 de ani, adora sa faca pe mortul. Si de parca acest lucru nu ar fi de ajuns, a inceput sa-si faca fotografii in aceasta ipostaza si sa le posteze pe site-ul personal. Chuck este casatorit si are sase copii.

Blog Widget by LinkWithin

1 comentarii:

Anonim spunea...

ce tare ;=)))

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails