luni, 18 octombrie 2010

Top 10 - Cele mai tari combinatii alimentare

Aici vă prezint zece combinaţii de alimente care par a fi un meci de făcut în ceruri. Chiar dacă clasamentul arată aşa, poziţiile pot fi schimbate la discreţia şi dorinţa dumneavoastră. Acestea pot fi uşor schimbate. comentarii Simţiţi-vă liber pentru a adăuga propriile dvs. comentarii.
Ouă şi Bacon

o zi bună se cunoaşte de dimineaţă, iar dimineaţa trebuie începută cu un dejun pe măsura unei zile bune. Şi ce poate fi mai bun decât o pereche de ochiuri şi şuncă. Proteinele din ouăle prjite şi grăsimile din slănina afumată, formează un amestec teribil de calorii, care vă dau puteri pentru întreaga zi. Aici merită de menţionat că baconul se combină minunat cu multe alte alimente şi chiar şi dulciuri.
Unt şi Popcorn

Floricele de porumb au fost descoperite de americanii nativi. Popcorn-ul a devenit tot mai popular în timpul Marii Crize pentru că a este relativ ieftin şi are o utilizare deosebit de populară mai ales în cinematografe. Când te uiţi la un film, vraja popcorn-ului devine aproape irezistibilă, în ciuda preţului pipărat din ultima vreme. Untul şi floricele de porumb au fost create în paradis, oarecum, ce poate fi mai bun decât floricele proaspete de porumb unse cu unt?
Pizza şi bere

Deşi pare o combinaţie contradictorie, ce poate fi mai bun decât o pizza pepperoni aburindă şi o bere rece ca gheaţa? Caşcavalul topit de pe pizza frumos scăldat în bere rece. Astfel o seară devine perfectă, atunci când cina este formată din aceste două componente, după care priviţi un film ronţăind floricele de porumb tăvălite în unt, chiar dacă ar urma o noapte grea! Dar atenţie la calorii, pentru că acest mix delicios, pare a fi născocit de forţele răului, pentru a ne face din ce în ce mai graşi.
Sare şi piper

Combinaţie de sare şi piper datează din secolul al şaptesprezecelea şi vine din bucătăria franceză. Cine nu ştie în prezent că orice mâncare este mai gustoasă dacă i se adaugă puţină sare şi piper. Pe cont propriu, atât sarea şi piperul pot fi folosite la gătit şi în combinaţie pot converti ceva blând în ceva minunat. Fiecare bucătar de valoare folosi aceste două componente împreună practic pentru toate felurile de mâncare pe care le va pregăti.
Burger şi cartofi prăjiţi

cartofii prăjiţi au o istorie franceză şi vin din depărtaţii ani 1600-1700, însă popularitatea lor mondială a început odată cu apariţia fast-food-urilor, când aceştia au început să fie vânduţi împreună cu burgger. Combinaţia dintre burgeri şi cartofi prăjiţi, creează o masă delicioasă, care poate fi servită rapid şi fără prea mari eforturi. Ştiaţi că soldaţii americani sunt cei care au inventat termenul de "cartofi prăjiţi", după ce au gustat acest produs pentru prima dată în Belgia în timpul primului război mondial?.
Spaghete şi chifteluţe

Unii pretind combinaţia dată îşi are începuturile în anii 20 ai secolului trecut, când emigranţii italieni au început să se stabilească în New York City. Alţii afirmă că cuplul alimentar vine din vechea Italie. Indiferent de origine, aceste două alimente se combină reciproc pentru a crea o masă consistentă şi mai ales una deosebit de nutritivă, mai ales pentru studenţi, care de obicei nu prea au bani.
Brânză şi Crackers

Combinaţia clasică dintre brânză şi biscuiţi a devine tot mai populară, odată cu dezvoltarea producţiei de biscuiţi crocanţi în 1934, de către Nobisco. Spre deosebire de majoritatea de alte combinaţii din această listă, aceasta este o combinaţie alimentară iubită atât de bogaţi cât şi de săraci. Până la urmă combinaţia este una extrem de gustoasă.
Tortilla Chips şi Salsa

Combinaţia dintre cartofi crocanţi tortilla şi sosul salsa are origini mexicane, care începe să devină tot mai populară, atunci când cartofii crocanţi tortilla încep să fie produşi în Los Angeles. La moment această combinaţie alimentară serveşte drept unul dintre cele mai populare aperitive şi gustări.
Pireu de cartofi şi sos

Una dintre combinaţiile finale, sos moistens oferă pireului de cartofi gustul care crează combinaţia alimentară perfectă. În general orice sos poate suplimenta pireul de catofi. Mâncarea este una din clasa, mâncărurilor care se pregătesc repede şi este mereu pe gustul multora.
Biscutiţi şi lapte

Prăjituri, bişcuiţi, fursecuri, bezele ... şirul poate fi continuat până la infint. Combinaţia demnă de a fi în capul oricărui top alimentar. Simplu şi bun, preferatele lui Santa, adorate de absolut de oricine. Laptele pare a fi perfect pentru o platformă în care se moaie un biscuit ca mai apoi să fie savurat cu o plăcere parcă venită din altă realitate.
Blog Widget by LinkWithin

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails