marți, 5 octombrie 2010

Top 10 - Scandaluri sexuale in fotbal

Cele mai multe subiecte de alcov care au rabatut in presa s-au consemnat in Anglia, cu John Terry si Ashley Cole printre protagonisti, dar nici brazilienii nu stau rau, cu Ronaldo si, nume predestinat, Vagner Love. Revista franceza So Foot a alcatuit un top mai putin obisnuit, cel al scandalurilor sexuale din fotbalul mondial. Fara sa fie exhaustiv, pentru ca fotbalistii de la Steaua si mai ales de la Dinamo nu apar, desi in ultimii ani au fost o multime de situatii de acest gen provocate de jucatorii echipelor fanion din Romania, topul readuce in atentia opiniei publice intamplari care au facut inconjurul lumii fotbalului si nu numai si au tinut capul de afis al tabloidelor pentru perioade lungi de timp.


10. Vagner Love

Despre atacantul brazilian, pe atunci la TSKA Moscova, nu s-a vorbit ca ar fi avut o aventura, ci a aparut o inregistrare pe internet, cu el facand sex cu o actrita porno, Pamela Butt. In film mai apare un alt barbat, despre care se crede ca ar fi un alt jucator celebru, Robinho, insa nu exista dovezi clare in acest sens.






9. Nationala Israelului

Un mare scandal a avut loc in 1999, cand sase fotbalisti din reprezentativa, una aflata foarte aproape de calificarea la Euro 2000, au fost prinsi de ziaristi la bordel, inconjurati de prostituate, in conditiile in care tocmai pierdusera un meci important cu Danemarca.






8. Oliver Kahn

Fostul portar al lui Bayern Munchen a facut mare valva in Germania, in 1993, cand si-a parasit sotia cu care era impreuna de patru ani si care era insarcinata cu al doilea copil pentru o chelnerita de 21 de ani, Verena Kearth. Despartirea nu a fost temporara, pentru ca a urmat un divort rasunator.










7. Ashley Cole
Un alt jucator de la Chelsea care a uitat ca are nevasta acasa. In 2008, fundasul stanga a avut o aventura cu Aimee Walton, chelnerita, iar aceasta a povestit cu lux de amanunte in presa, inclusiv despre consumul de alcool nedemn de un fotbalist, la care s-a dedat impreuna cu Ashley. Jucatorul a fost parasit de sotie, Cheryl Cole, o cunoscuta cantareata in Anglia, insa libertatea se pare ca ii prieste lui Cole, care a avut in timpul CM 2010, pe cand se afla in cantonament cu nationala in Africa de Sud, uns chimb fierbinte de sms-uri cu un fotomodel.

6. Ben Alnwick, Liam Lawrence si Chris Brown

In 2006, pe cand cei trei evoluau la Sunderland, au agatat o prostituata, cu care au pus-o de o orgie, pe care au si filmat-o. In scurt timp, aventura lor a ajuns pe internet, fiind admirata de toata lumea.


5. Sven Goran Eriksson
Reputatul antrenor suedez a fost prins in ofsaid pe cand antrena reprezentativa Angliei. In 2003, un imens scandal a izbucnit la FA, dupa ce Faria Alam, secretara la federatie, fost model, si-a dezvaluit aventurile cu antrenorul, care a fost parasit de logodnica din acest motiv.

4. Stan Collymore
Controversatul si violentul fotbalist englez a fost demascat de cotidianul The Sun ca fiind un pasionat al sexului in public, cu persoane necunoscute, pe care le agata pe internet.

3. Rio Ferdinand
Fundasul lui Manchester United si al nationalei Angliei are niste poze extrem de sugestive pe site-urile de socializare, iar in cartea sa autobiografica a povestit ca a facut sex cu o femeie intr-o vacanta in Cipru, in 2000, cand a fost impreuna cu Frank Lampard si a si filmat avetura sa.

2. John Terry
Insurat si cu doi copii, capitanul lui Chelsea nu a gasit atceva mai bun de facut decat sa se incurce cu modelul francez Vanessa Perroncel. Care tocmai se despartise de Wayne Bridge, fost jucator al echipei londoneze si bun prieten cu Terry, cu care Vanessa are un copil. Cei doi fotbalisti s-au certat, sotia l-a iertat, nu si selectionerul Fabio Capello, care a decis ca nu se face sa te dai la fosta prietena a unui coleg, asa ca i-a luat banderola de capitan al nationalei engleze.

1. Ronaldo Nazario da Lima
In 2008, Ronaldo avea chef de aventuri intr-un club din Rio, asa ca si-a tras trei fete. Cand a descoperit ca era vorba de trei travestiti, le-a oferit 600 de dolari sa plece, insa unul dintre ei, Andre Luiz, i-a solicitat 30.000 de dolari. Ancheta autoritatilor a demonstrat ca atacantul nu a comis nici o ilegalitate, insa logodnica sa, modelul Maria Beatriz Antony, l-a parasit.


Blog Widget by LinkWithin

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ronaldo e regele:))

Doru spunea...

cine putea sa fie :P

Trimiteți un comentariu

Related Posts with Thumbnails